KATSO meslek grupları, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Avşar yerleşkesinde kurulan ÜSKİM'e ziyarette bulundular.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı meslek grupları, Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında Kahramnmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar yerleşkesinde kurulan ÜSKİM'e ziyarette bulundular. ÜSKİM ve faaliyet alanları hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirilen Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı meslek gruplarının üyeleri özel olarak gruplar halinde gezdirildi ve ilgilendirildi. Meslek grubu temsilcileriyle tanışmak ve ortak proje geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ni daha da yakınlaştırdı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, ÜSKİM Sayesinde Üniversite-Sanayi, iş birliğinin ciddi bir ivme kazanacağını belirterek ortak çalışmaların hem şehre hem de ülkeye ciddi yaralar getireceğini savundu.

Karaküçük; “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak başından bu yana Üniversite ve Sanayisinin bir arada ortak zeminde iyi çalışmalar yapacağını savunduk. Şimdide bu çalışma ortamının daha da yaygın bir alanda çeşitlilik kazanarak tüm sanayi sektörünü ve meslek gruplarımızı da içine alarak devam etmesi gerekmektedir. Bizlerde bu bağlam da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar kampüsünde kurulu bulunan ÜSKİM ile ortak bir faaliyet başlatıyoruz. Bunların ilk adımı ise Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı meslek gruplarını üniversitemize davet ettik. Meslek gruplarımızın üyeleri son derece mutlu oldular. Çok verimli bir etkinlik oldu. Merak ettikleri tüm soruların cevaplarlını da buldular. ÜSKİM çok geniş bir alanda bize fayda sağlayacak hem uzmanlara hem de teknik altyapıya sahip bu da bizler için tabiî ki ciddi bir avantaj dilerim herkes faydalansın. ÜSKİM yetkililerini ve Üniversite yetkililerini emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.