Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB ) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir takım temaslarda bulunmak üzere Elbistan’ı ziyaret etti.


Balsuyu, Zahire Pazarı'ndaki esnafı ziyaretinde yaptığı açıklamada, ilçeye geliş amaçlarının hem üyeleri ziyaret etmek hem de sorunları dinlemek olduğunu ifade etti.


Üyelerin isteklerini her zaman göz önünde bulundurduklarını belirten Balsuyu şunları kaydetti:


 ''Üyelerimizin daha rahat çalışabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Elbistan da borsa binamız içerisinde hububat analizleri laboratuarı kurduk ve üyelerin hizmetine açtık. Onların isteklerini hiç bir zaman göz ardı etmiyoruz ve ona faaliyetlerimizi ona göre şekillendiriyoruz. Elbistan ziyaretimizde kardeş kuruluşumuz, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret ettik. Elbistan’ın ticaretinin gelişmesi ve Elbistan a yatırımların artması için nasıl katkıda bulunabileceğimizi konuştuk, Elbistan la merkezin daha yakınlaşmasının sağlamasının faydaları üzerinde durduk ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.''


Heyet Elbistan’daki üyeleri tek tek ziyaret edip üyelerin problemlerini ve sıkıntılarını dinlediler.


 Ziyarete, KTB Meclis Başkan Vekili Ökkeş Karayağlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Taş, Meclis üyesi Emin Üçgöz, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Özgür ve Hakan Görgel katıldılar.  (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim