Kahramanmaraş Turizm Altyapı Hizmet Birliği, Başkan Mehmet Temizdemir ve kurul üyeleri kent turizmine yaptığı katkılardan dolayı KASİAD’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Abdulkadir Kurtul ile genel sekreter Ahmet Görgülü hazır bulunduğu ziyarette Birlik adında konuşma yapan Başkan Mehmet Temizdemir, şunları kaydetti:

"KASİAD başta dergisi ile kent turizmine ciddi anlamda katkı sağlıyor. Kentimizde bir sivil toplum örgütünün bu denli duyarlı, başarılı bir çalışma yapması ve adeta önder bir görev alması bizleri memnun etmekle kalmıyor; yapacağımız projeler için umut ve heyecan veriyor."

Birlik hem KASİAD Başkanı A. Kadir Kurtul’a hem de genel sekreter Ahmet Görgülü’ye iki özel Kahramanmaraş tablosu hediye etti. Bu anlamlı ziyaret ve müstesna hediyeler için Birlik üyelerine teşekkür eden Başkan Kurtul ise şunları ifade etti:

"Kahramanmaraş’ın hem ekonomisini hem de sosyal hayatını geliştirmemizin yolu kenti tanıtmak ve turizm gelirlerinden daha çok pay almaktan geçiyor. Bunun için her KASİAD üyesi aynı zamanda fahri bir turizm elçisidir."

KASİAD Genel sekreteri Ahmet Görgülü ise KASİAD olarak bu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, KASİAD Dergisi’nin artık bir gelenek haline geldiğini, yeni sayı hazırlıklarının şimdiden başladığını ve yine turizm öncelikli konularla gündem belirleyeceklerini belirtti. Ziyarette Kahramanmaraş İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı da hazır bulundu. (MMM - www.kanal46.com)