Türkiye genelinde 01 Aralık - 1 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan kış lastiği takma zorunluluğu başladı. Kış lastiği takma zorunluluğu ile birlikte vatandaşların güvenle seyahatlerinin temini maksadıyla Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri de denetimler gerçekleştirmeye başladı. Trafik polisleri, Elbistan-Göksun karayolunda denetimlerde bulundu. Trafik polisleri, sürücülere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdi. Uygulama çerçevesinde, hafif ticari araçlar, minibüs, tır ve kamyonlar durdurularak lastiklerinin diş derinliğine bakıldı. Trafik polisleri, ayrıca araçların lastiklerinin yanaklarında bulunması gereken (M+S) işareti ile birlikte kar tanesi (snowflake) işaretlerinin de varlığını kontrol etti.
Yetkililer tarafından bölgede kış lastiği takmanın tüm araç sürücüleri için elzem olduğu belirtilirken kış lastiği kullanmamanın cezasının bu yıl 776 TL olarak uygulanacağı hatırlatıldı.
Elbistan’da kış lastiği denetimi
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 1 Aralık 2020 tarihi itibariyle ticari araçlarda zorunluluk haline gelen kış lastiği denetimleri başladı.

YORUM EKLE
1
Otomobil işçi servisine çarptı
2
Furkan Tuğrul Özel Haberi: Kahramanmaraş'ta...
3
Kahraman polis, son yolculuğuna uğurlandı!
4
Leşi morgda kaldı, kimse götürmek istemedi!
5
Fetö firarisi, Kahramanmaraş'ta yakalandı!
6
Operasyon ismi: Barış Göl toplamda 77 kilo eroin...
7
Diyetisyen Muhammet Yıldız açıkladı! ''kısırlık!''
8
Diyetisyen Bektaşoğlu :“Salgın döneminde beslenmemiz...
9
Kahramanmaraş sokaklarında sessizlik hakim
10
Kahramanmaraş'ta sokağa çıkma yasağı başladı!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:13

GÜNEŞ
07:37

ÖĞLE
12:48

İKİNDİ
15:27

AKŞAM
17:49

YATSI
19:09
SIRADAKİ HABER