Elbistan’da kentin çeşitli noktalarında belirlenen alanlara ve soğuk hava nedeniyle yaban hayvanları ile kuşlar için de kırsal bölgelere yem bırakıldı.

Elbistan Belediyesi, kar yağışı ile birlikte ağır kış şartlarının yaşandığı kentte yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına el uzatarak onların beslenme ihtiyacını giderdi.

Elbistan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sami Doğan, aşılama ve kısırlaştırma çalışmalarının yanında sokak hayvanları için kış şartlarını göz önünde bulundurarak yem ve mama desteği verdiklerini söyledi.

Doğan, “Sokak hayvanlarını bir yandan rehabilite ederken diğer yandan da yem ve mama sıkıntısı yaşamamaları için çalışmalar sürdürüyoruz. Kış şartlarının getirdiği zorluklardan etkilenmeleri için şehrimizde hayvanların bulunabileceği belirli noktalara mama ve yiyecekler koyarak onların beslenme ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılıyoruz. Hayvanlarımız için desteklerimiz her zaman devam edecek. Periyodik olarak bu çalışmamız devam edecek” dedi.

Başkan Gürbüz: Büyük Türkiye yolunda aşkla yürümeye devam edeceğiz Başkan Gürbüz: Büyük Türkiye yolunda aşkla yürümeye devam edeceğiz