Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saatlerinde bir iş yerinde ortaya çıkan olay ekipleri harekete geçirdi. İş yerinde yapılan kontrolde 37 yaşındaki E.G. ile 10 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğu hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Olay, Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki bir iş yerinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İş yerinden gelen ihbar üzerine bölgeye emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.
EKİPLER KAPIYI ZORLAYARAK İÇERİ GİRDİ
İhbarın ardından adrese ulaşan ekipler, iş yerinin kapısını zorlayarak içeri girdi.
Yapılan ilk incelemede iş yeri sahibi E.G.’nin (37) asılı halde olduğu belirlendi. İş yerinin iç bölümünde gerçekleştirilen kontrolde ise E.G.’nin çocukları olduğu tespit edilen H.G. (10) ve H.G.’nin (6) yataklarında hareketsiz halde bulunduğu bildirildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde baba ve iki çocuğunun hayatını kaybettiği tespit edildi.
ÖLÜM NEDENLERİ OTOPSİ SONRASI BELİRLENECEK
Olayın ardından Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri iş yerinde detaylı inceleme yaptı.
Baba ve iki çocuğunun kesin ölüm nedenlerinin yanı sıra olayın nasıl meydana geldiğinin, gerçekleştirilecek adli ve otopsi incelemelerinin ardından netleşeceği bildirildi.
Olayla ilgili başlatılan çok yönlü soruşturma sürüyor.
Next




