Adıyaman’ı tam bir turizm kenti haline getirmeyi amaçlayan Adıyaman Belediyesi, şehrin değerlerini tüm dünyaya tanıtmak için daha önce Çiğköfte Festivali ile Şehrimi Tanıyorum projelerini hayata geçirmişti.
Adıyaman Belediyesi şimdilerde badem ile birlikte Adıyaman’ın en önemli tarım ürünlerinden olan tütünün tanıtımı için fotoğraf yarışması düzenliyor.
Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) ile Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği’nin (AFYOL) desteğiyle yapılacak yarışma hakkında bilgi veren yetkililer, “Adıyaman’ımızın en önemli tarımsal ürünlerinden bir tanesi olan Adıyaman tütünün tanıtımı için ‘Adıyaman’da Tütün Hasadı’ konulu fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Yarışmanın başvuruları başladı. 1 Kasım 2021 tarihine kadar devam edecek olan başvurular için bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, yarisma.adiyaman.bel.tr adresinden hem merak ettikleri sorulara cevap bulabilir, hem de başvurularını bu adresten yapabilirler. Yarışma sonunda dereceye girecek olanlara çeşitli ödüller verilecek. Bu kapsamda, birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL, 3 adet mansiyon ödülü için ise 500’er TL ve 10 adet sergileme için ise 250’şer TL ödül dağıtılacak. Tüm fotoğraf meraklılarını bu yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Fotoğraf yarışması için başvurular başladı
Adıyaman (SHA) - Adıyaman Belediyesi, şehrin tanıtımı Adıyaman Üniversitesi ve AFYOL’un destekleriyle ‘Adıyaman’da Tütün Hasadı’ konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler

Kahramanmaraş'ta çalışanlar dikkat: Bunu yapanlar işten çıkartılmaya başlandı

Kahramanmaraş'ta altın vurgunu ters köşe yaptı: Kuyumculardan şikayetçi oldu!

TFF kararını verdi: Kahramanmaraş İstiklalspor ve Kahramanmaraşspor maçları başlıyor

Erdoğan imzayı attı, gece yarısı açıklandı: Kahramanmaraşlı isme yeni görev

Kahramanmaraş'ta Eşine Destek Oldu, Şimdi Tüm Kadınlara Örnek: Fatma Okutucu'nun İlham Veren Hikayesi!

Kahramanmaraş'ta o yaştakiler artık araç kullanamayacak
Ekonomiden memnun musunuz?
Ankete Katıl