Burun estetiği teknik olarak bir burnun şeklini değiştirmek veya fonksiyonunu iyileştirmek amacıyla yapılan bir ameliyattır. Burunla ilgili solunum problemlerini düzeltmek veya travma, doğumlardan sonra oluşan problemleri düzeltmek gibi tıbbi nedenlerle yapılabilir. Burun şeklini ve kişinin dış görünümünü daha güzelleştirip değiştirmek içinde yapılabilir.

Burun Estetiğine Karar Vermek

Burun estetiği yaptırmayı düşünülüyor ise, bunu konuşmak için cerrahınızdan bir randevu alabilirsiniz. Bu görüşme sırasında hedefleriniz hakkında konuşur ve doktora burnunuzla ilgili sizi neyin rahatsız ettiğini ve onu nasıl değiştirmek istediğinizi söylersiniz.

Kusursuz burun diye bir şey olmadığı unutulmamalıdır. Yine de cerrahi, yüz özelliklerini iyileştirebilir ve benzersiz doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirisiniz. Bir doktor kişiyi özel kılan yüz güzelliklerini tanımlayabilir ve farklılıkların dış görüntüyü nasıl iyi duruma getireceğini söyleyip anlatabilir.

Doktor, kişinin burnunun şeklini ve başka dış yapısını ölçecektir. Bu işlemlerden sonra istenilenlerin gerçekçi olup olmadığını kişiye anlatabilir. Doktor ayrıca genel sağlığınızı da dikkate alacak ve sizinle riskleri, iyileşme süresini ve ilgili maliyetleri konuşacaktır.

Burun Estetiği İşlemi

Burun estetiği ile burnu yeniden şekillendirmek için farklı yöntemler vardır. İşleme karar kıldığınızda, doktorunuz tam anlamıyla ne yapacağını açıklamalıdır. Eğer bir sağlık sigortanız varsa gerekli ödemenin bir kısmını sigortanız karşılayabilir.

Burun estetiği genellikle ayakta tedavi işlemi olarak yapılır. Genel veya lokal anestezi uygulanır. Genel anestezi ile operasyon boyunca uyursunuz. Lokal anestezi ile uyuşturulur ve rahatlarsınız ve ağrıyı hissetmezsiniz. Burun estetiği fiyatları için https://www.drsevgikurt.com/burun-estetigi-burun-ameliyati/ tıklayınız.