Esra Erol Sadettin Dağaslan kimdir? Sadettin Dağaslan - Ayşe Dağaslan olayı nedir? Esra Erol Sadettin Dağaslan kimdir? Sadettin Dağaslan - Ayşe Dağaslan olayı nedir?

İkinci el araç almak isteyenlerin seçtikleri ve beğendikleri aracı satın almadan önce ilk gerçekleştirmeleri gereken işlem Denizli oto ekspertiz hizmetidir.  Seçtikleri aracın gerçek değerini saptayabilmeleri için satın alma işlemi yapılmadan önce araç profesyonel bir muayeneden geçmelidir.  Uzman profesyoneller tarafından gerçekleştirilen ekspertiz işlemi sonrasında hazırlanan analitik rapor aracın gerçek değerini ispatlar. 

Oto ekspertiz hizmetinin yetkili servislerden alınması önemli bir husustur, aksi takdirde alınan sonuçların güvenilirliğinden emin olunamaz.

Denizli oto ekspertiz tarafından gerçekleştirilen muayenelerde ilk olarak aracın detaylı temizliği yapılmaktadır.  Temizlik sonrasında aracın aksamları özel olarak tasarlanan alanlarda incelenmeye başlar. İnceleme gelişmiş teknolojik cihazlar ve uzman kişiler tarafından yapılmaktadır.  Buna istinaden alınan sonuç şeffaf ve gerçeği yansıtan ölçümlerle rapora eklenmektedir. 

Oto ekspertiz yapılacak araçlara ilk olarak süspansiyon muayenesi yapılmaktadır.  Denizli oto ekspertiz, bu aşamada bilgisayarlı cihazlar ile araçta direnç kaybı olup olmadığını tespit etmektedir. Devamında aracın önemli sistemlerinden biri olan fren kontrol merkezi detaylı bir şekilde test edilerek incelenir.  Motor aksamlarında deformasyon olup olmadığı araştırılırken, beyin sisteminde arıza olup olmadığını da gözden geçirilerek ölçülmektedir. 

Denizli oto ekspertiz muayenesi testler ve ölçümlerden yola çıkılarak alınan verilerin bilgisayar ortamında hazırlanmasıyla sonuçlanır. Ortaya çıkarılan rapor aracın geçmişi, şimdiki durumu ve gelecekte oluşması muhtemel arızalar hakkında gerçekçi sonuçları barındırır. Bu sayede araç alımı ve satımı esnasında zarara uğramamakla birlikte aracı gerçek maddi değerinde alabilmenize imkan tanır…

  •