Sektöre katıldığı günden itibaren prensiplerinden ödün vermeden çalışmalarını sürdüren Kaliza Ahşap, müşteri memnuniyeti esaslı kaliteli ve ekonomik hizmet sergilemektedir. Ürünleri arasında; ahşap sandık, ahşap palet, kereste ve kontrplak sandık yer almaktadır. Sandıklama hizmeti için ihracat ve depolama yapan firmalar oldukça osb sandık talebinde bulunmaktadır. Bu ürünlerin yanı sıra lashing hizmeti olarak; yük sabitleme, denizaşırı paketleme ve danışmanlık hizmetleri de sağlamaktadır.

Dünya kalite standartlarına uygun iş anlayışı ile ülke ve dünyadaki rekabete yakışır hizmetler sunmaktadır. Çalışma performanslarında her gün yeni başarılar elde ederek yüksek kalite ve standartlarda üretim yapmayı amaçlamaktadır. Üretimde başarılı bir şekilde sürekliliği sağlamak adına güvenilir, kalite prensipleriyle çalışmalarına devam etmektedir.

Ahşap Palet Hizmeti

Ahşap palet kullanımı günlük yaşamda aslında pek çok yerde fayda sağlayan kullanıma sahiptir. Yük taşımada, eşya depolama alanlarında, evlerde dekorasyon amaçlı çokça tercih edilmektedir. Firmanın üretimini sağladığı ahşap palet çeşitleri;

  • Euro Palet
  • Özel Ölçülü Palet
  • Mermer Bundle

Olarak adlandırılmaktadır. İhracat yapan firmalar tarafından sıkça kullanılan Euro paletler, Avrupa Birliği’nin ön gördüğü standartlar içinde üretilmektedir. Özel ölçü paletler ise müşterinin ihtiyacına uygun ve talebine göre üretilen paletlerdir. Mermer bundle, paletler ve diğer hizmetler hakkında detaylı bilgi almak için firma ile iletişime geçebilir ve bilgi sahibi olmak içinde web sitesini ziyaret edebilirsiniz.