Günümüzde 7'den 70'e herkes, internet dünyasında yer alır. İnternet dünyasında farklı konu başlıkları altında, milyonlarca web sitesi bulunur.

Link Kısaltma İşlemi Hakkında Bilgi

Web sitelerine erişim URL sistemleri ile birlikte sağlanır. URL diğer bilinen kelime anlamıyla link şeklinde ifade edilir. Linkler aynı zamanda sosyal medya platformlarında da sıklıkla kullanılan araçlardır. Markaların reklamlarını yapması, linkler üzerinden sağlanır. Ya da kullanıcıların çeşitli platformlarda yer edindiği hesaplarına erişim, yine bu linkler üzerinden gerçekleşir. Linkler orijinal haliyle ele alındığı takdirde, oldukça uzun karakterlere sahiptir. Fakat çeşitli link kısaltma servisleri kullanıldığı takdirde, kişilerin hem kendi adlarına hem de markalarına özgü olarak linkler bulunabilir. En çok kullanılan URL kısaltma araçları içerisinde bulunan L24 servisi, günümüzde çoğunluğun tercihinde ve beğenisinde olan bir servistir. Burada yapılan çalışmalar oldukça güvenilir ve kişilerin beklentilerini karşılar. Aynı zamanda marka ya da kişiye özgü olarak yapılan çalışmalar, bu doğrultuda gerçekleşir.

Link Kısaltma Nasıl Sağlanır?

Link kısaltma ya da diğer bilinen kelime anlamı ile URL kısaltma, kişinin markasına ya da hesabına özgü olarak sağlanır. Örneğin sosyal medya platformunuzda bulunan herhangi bir link kısaltılmış şekliyledir. Ya da uzun haliyle platformlara linkler eklemek, belirli alanlarda yetersiz limit olarak karşınıza çıkabilir. Bu sebeple en çok kullanılan URL kısaltma araçları ile birlikte linklerinizi, istediğiniz doğrultuda kısaltılıp, sistemine takılmadan paylaşım ve erişim rahatlıkla gerçekleşir. 

En Çok Kullanılan URL Kısaltma Araçlarının Özellikleri

En çok kullanılan URL kısaltma araçları içerisinde bulunan l24 servisi, detaylı ve donanımlı bir şekilde kişilerin beklentilerini karşılar.

  • Burada yapılan çalışmalar güvenilir ve markanıza özel olarak gerçekleşir.
  • Aynı zamanda özellik oluşturmak isteyenler için de çoklu seçenekleri bulunur.
  • Link sisteminde bulunan güçlü uygulamalar, link etiketleme ve yönlendirme gibi seçenekler, bu servis ile birlikte sağlandığı takdirde oldukça donanımlıdır.

Web siteniz için güvenilir, kaliteli ve kişilerin istedikleri doğrultuda çalışmalar yapan bir link kısaltma servisi aradığınız takdirde, siz de L24 hizmetini deneyimleyebilirsiniz. 

Kaynak: https://l24.im/Home/Main/