Kahramanmaraş Kasaplar Odası Başkanı A. Kadir Arifoğlu 2 Mayıs'ta yapılacak olan kongrede birlik başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Önceki dönem Birlik Başkanlığı görevinde bulunan Arifoğlu, "KMESOB seçimleri için adayım. Kendime ve ekibime güveniyorum" dedi.

KMESOB'un 2 Mayıs Pazar günü yapılacak olağan kongresi için geriye sayım sürerken birlik başkan adayı olan Arifoğlu seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Bu amaçla basın ziyaretleri yapan Arifoğlu, Maraş Medya Merkezi'ni de ziyaret etti. Burada Fatih Nalbantbaşı ile görüşen Arifoğlu, adaylık çalışmalarının güzel bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Arifoğlu şunları söyledi: "2 Mayıs Pazar günü 41 odadan 313 delegenin oy kullanacağı KMESOB seçimlerinde tekrar başkanlığa ekibimle birlikte hazır olarak çalışmalara başladık. Allah kısmet ederse KMESOB’ta bıraktığım yerden çalışmalarıma ve hizmetlerime devam edeceğim. Kimseye kırgınlığım yoktur.

2005 yılı sonunda bıraktığım birlik başkanlığına tekrar olarak tüm üyelerimle faydalı olmak, hizmet etmek istiyoruz. KMESOB’a şimdiki bulunduğu yerden daha iyi yerlere daha iyi yerlere getirmek için ve bayrağı daha ileri taşımak için çalışmalara başladık.

Oda başkanlarımız ve üyelerimizin isteği ile aday oldum. Başkan olduğum takdirde herkesi kucaklayacağım. Bütün partilere eşit mesafede duracağız. Eğer 2 Mayıs Pazar günü başkan seçilip koltuğa oturduğum takdirde KMESOB’ta yeni bir yapılanma ile KMESOB’u bulunduğu yerden daha iyi yerlere getireceğim. Tüm basın mensubu arkadaşlarımızı yerlerinde ve mekânlarında tek tek nezaket ziyaretinde bulunarak aday olduğumu açıklıyorum."

Arifoğlu Maraş Medya Merkezi ziyaretinde Fatih Nalbantbaşı ile yaptığı sohbet toplantısında; "Delegelerimiz toplanarak tekrar aday olmamı, KMESOB’un bana ekibime ihtiyacı olduğunu söylediler. Ben de arkadaşlarımızı yalnız bırakmamak için önerilere kulak verdim. Allah Kısmet ederse 2 Mayıs Pazar günü yapılacak olan KMESOB seçimlerinde ekibimle birlikte adayım ve delegelerimizin desteklerini bekliyoruz." diye konuştu. (MMM - www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim