Antalya Kemer ilçesi Göynük Beldesi'ndeki jandarma Komutanlığı önünde bir kişinin üzerindeki bomba patladı.


Antalya'nın Kemer ilçesi Göynük beldesinde jandarma karakoluna giremeyen canlı bomba, nizamiye önünde kendini patlattı. Olayda biri jandarma uzman çavuş olmak üzere 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, saat 16.00 sıralarında Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde jandarma asayiş noktasına gelen bir terörist, nizamiyeye giremeyince nizamiye önünde üzerindeki bombayı patlattı. Bu sırada tesadüfen olay yerinden geçen bir midibüs kullanılmaz hale gelirken, sürücüsü yaralandı. Olayda asayiş noktasında bulunan bir jandarma uzman çavuş da yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz olay yerine geldi.



Dikkati sayesinde faciayı önleyen jandarma ekipleri, nizamiyeye Atatürk portresi astı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, bölgede detaylı inceleme yaptı.


Antalya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise, "Göynük'te yerleşim alanı ve turistik noktalardan uzak bir mevkide yol kenarında kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs menşe-i henüz bilinmeyen bir patlama nedeniyle hayatını kaybetmiş olup, civarda bulunan iki kişi de hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili araştırmalar devam etmektedir" denildi.

Editör: TE Bilisim