Koza-İpek skandalından sonra serbest teşebbüs ve sermayeye bir darbe daha vuruldu. Türkiye'nin finansal yapısı en güçlü kuruluşlarından Kaynak Holding'e ait tüm şirketlere kayyım atandı.


Bünyesinde 8 bin 53 çalışan, 16 farklı sektörde 23 şirket ve aktif 100 marka bulunduran holdingin Bağcılar'daki binasına çok sayıda polis ekibi konuşlandırıldı. TOMA'larla birlikte gelen yaklaşık 200 polis, yoğun güvenlik önlemi aldı. kayyım olarak atanan kişilerin holding yöneticilerini bekledikleri belirtildi.


Sabah erken saatlerde binaya gelen polisler, Tek-Er isimli iş hanı çevresinde konuşlandı. Binaya da giren polisler içeride holding çalışanları ile konuşuyor. Holdinge atanan kayyımların yöneticilerle görüşmek için beklediği öğrenildi.


Bina önünde yoğun şekilde güvenlik önlemli alınması dikkat çekiyor. Toplumsal olaylara müdahale etmek için kullanılan TOMA da bina önünde bekletiliyor.


SPOR POLİSLERİYLE ABLUKA



Kayyım atanan Kaynak Holding'in Üsküdar'daki binasını polis ablukaya aldı. TOMA'ların beklediği bina önünde çok sayıdaki spor şube polislerinin bulunması dikkat çekti.


Sabah saatlerinde Kaynak Holding'in Üsküdar'daki binasına gelen polisler, binayı ablukaya aldı. Uzun namlulu silahlarla önlem alan polislerle birlikte TOMA'lar da hazır bekletiliyor. Bu arada, çok sayıda spor şube polislerinin bulunması dikkatlerden kaçmadı.





HOLDİNGİN ÜSKÜDAR'DAKİ BİNASI DA ABLUKA ALTINDA


Üsküdar'daki binası da polis tarafından ablukaya aldı. Uzun namlulu silahlarla önlem alan polislerle birlikte TOMA'lar da hazır bekletiliyor. Bu arada, çok sayıda spor şube polislerinin bulunması dikkatlerden kaçmadı.