İstiklal Saldırısı Faili Ahlam Albashır'a 7 Ağırlaştırılmış Müebbet! İstiklal Saldırısı Faili Ahlam Albashır'a 7 Ağırlaştırılmış Müebbet!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7; daha sonrasında ise Kahramanmaraş Elbistan’da meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı deprem tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

10 ili kapsayan yıkıcı depremin ardından tüm Türkiye enkaz bölgelerine insani yardım gönderebilmek için adeta yarışa girdi. İnsan seferberliğinin yaşandığı illerden bir tanesi de Erzurum oldu. Kazım Karabekir Stadyumunda kurulan insani yardım malzemelerinin kurulduğu alana giden vatandaşlar, hem yardım tırına yardımcı oldu hem de depremzedelerin ihtiyacı olan temel ihtiyaç malzemelerini alana yığdı.

Stadyum yanında oluşturulan depolara temel yiyecekler, ısınma araç gereçleri, ilaçlar, eldivenler, battaniyeler gibi malzemeler tıra yüklendi ve Kahramanmaraş’a gönderilmek için yola çıktı.

Yaşanan depremin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren gönüllüler, tek vücut olduklarını ve acıyı paylaştıklarını dile getirdi.