KSÜ’nün Eski Dekanı Ahmet Hamdi Aydın Eserle Anılıyor
KSÜ’nün Eski Dekanı Ahmet Hamdi Aydın Eserle Anılıyor
İçeriği Görüntüle

KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU’NDA ALTYAPI MESAİSİ BAŞLADI
Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Dulkadiroğlu ilçesinde altyapı yenileme projelerine devam ediyor. Kurum, yürütülen teknik çalışmalar kapsamında Kanuni Mahallesi’nde yer alan bazı sokakları geçici olarak ulaşım ağından çıkardı. Ekipler, bölgedeki altyapı sistemlerini modern standartlara kavuşturmak amacıyla sahada aktif olarak çalışıyor.

DULKADİROĞLU'NDA ÜÇ SOKAK TRAFİĞE KAPATILDI
KASKİ bünyesinde devam eden altyapı düzenlemeleri, Kanuni Mahallesi sınırları içerisindeki üç ayrı noktayı kapsıyor. Çalışma sahası içerisine giren 38073, 38074 ve 38076. sokaklarda güvenlik ve teknik gereksinimler doğrultusunda araç geçişleri durduruldu. Sürücülerin çalışma alanına giriş yapmaması adına bölgede gerekli fiziki tedbirler alındı.

YOL KAPAMA SÜRECİ 20 EKİM'E KADAR SÜRECEK
Belirlenen çalışma takvimine göre sokaklardaki araç trafiği kısıtlaması 1 Ekim 2026 tarihi itibarıyla başladı. Saha ekipleri, altyapı yenileme işlemlerini 20 Ekim 2026 tarihine kadar tamamlamayı hedefliyor. Planlanan süre boyunca üç sokak da araç geçişlerine kapalı kalmaya devam edecek.

KASKİ SÜRÜCÜLER İÇİN ALTERNATİF GÜZERGÂH UYARISI YAYIMLADI
KASKİ Genel Müdürlüğü, bölge ulaşımında aksama yaşanmaması adına alan genelinde inceleme yaptı ve sürücülere yönelik bilgilendirme mesajı paylaştı. Kurum, Kanuni Mahallesi’ndeki kapalı yolları kullanmayı planlayan vatandaşların ulaşım mağduriyeti yaşamamaları için alternatif güzergâhları tercih etmelerini istedi.

Yol Kapalı-2