Kahramanmaraş'ta Feci Kaza! Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti Kahramanmaraş'ta Feci Kaza! Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremlerin hemen ardından çalışmaları yakından takip eden Milli Savunma Bakanı Akar, Kahramanmaraş’a gelerek şehirdeki çalışmaları inceledi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal’ın da yer aldığı ziyarette heyet; Karacasu Konteyner Kent, Avşar Kampüsü Çadır Kent, KAFUM Çadır Kent ve Vali Saim Çotur Stadı Çadır Kentte incelemelerde bulundu. Çadır ve konteyner kentlerde depremzedelerle bir araya gelen heyet, geçmiş olsun dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyarette konuşan Akar, “Acımız, kederimiz büyük. Bu yaraları sarmak için ilk günden itibaren asil milletimizle birlikte omuz omuza çalışarak tek yumruk, tek yürek olarak inşallah tüm bu sıkıntıların üstesinden gelecek, yaralarımızı saracağız” dedi.