Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını İyileştiriyor Büyükşehir, Andırın’ın Ulaşım Altyapısını İyileştiriyor

Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi eski Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Karslıoğlu’nun CHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olması şehirde büyük bir heyecan yarattı. Kahramanmaraş’ta uzun süre doktorluk yapan ve en son başhekimlik görevinden emekli olan Karslıoğlu, Kahramanmaraş’a daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için aday olduğunu söyledi.

Dr. Ahmet Karslıoğlu Kimdir?

Kahramanmaraş- Göksun ilçesi doğumlu olan Karslıoğlu, ilkokul ve ortaokulu Göksun’da birincilik ile bitirdi.  Kayseri Lisesinde lise eğitimini tamamlayan Karslıoğlu, Türkiye 18’ncisi olarak Hacettepe Tıp Fakültesi’ni kazandı.

Üniversite eğitimi bittiği ilk andan itibaren Hacettepe Çocuk Hastanesinde uzmanlık eğitimine başlayan Karslıoğlu, 1984 yılı sonunda Çocuk Hastalıkları Uzmanı oldu. 1983 ile 1985 yılları arasında Hacettepe Çocuk Sağlığı Enstitüsünde Çocuk Metabolizma-Beslenme Yüksek Lisansı (Master) yapan Karslıoğlu, Bu dönemde, biri yurt dışı 5 adet bilimsel makale yayımladı.

Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Başhekim muavinliği ve Kadın Doğum Çocuk Hastanesinde başhekimlik görevinde de bulunan Mustafa Karslıoğlu, 2010 yılında 3 çocuğum Ankara’da Üniversite eğitimi alacağı için istifa edip Ankara’da Yenimahalle Devlet Hastanesine tayin oldu.

CHP’de aktif üye olan Karslıoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır. Normal düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Fransızca