Kahramanmaraş’ta hayırlı evlat babasının adını kütüphanede yaşatacak Kahramanmaraş’ta hayırlı evlat babasının adını kütüphanede yaşatacak

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı süreci devam ederken, yoğun geçen aday adaylığı süreci 22 Mart’ta bitecek.

Prof. Dr. Ejder Okumuş, AK Parti İl Başkanlığına giderek Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda bulunurken, Okumuş, başvuru dilekçesini AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel’e teslim etti.

Ejder Okumuş kimdir?

Ejder Okumuş, 1967 yılında Türkoğlu İlçesi Beyoğlu İlçesinde doğdu.

1988’de Selçuk Üniversitesi İlâhiyat Fakültesini bitirdi. 1989-1994 yılları arasında İstanbul ve Kahramanmaraş’ta öğretmenlik yaptı.

1995’te Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisansını, 1999’da Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Doktorasını tamamladı.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine gelmeden önce Yüzüncü Yıl, Marmara, Dicle ve Dokuz Eylül Üniversitelerinde öğretim elemanı olarak çalıştı.

2004 ve 2007 yıllarında Amerika Birleşik Devletlerinde Louisiana Devlet Üniversitesi ve Nevada Üniversitesinde misafir öğretim üyesi olarak çalıştı.

Yayınlanmış telif kitap ve makalelerinin yanında çevirileri bulunmaktadır.

Okumuş, evli ve 4 çocuk babasıdır.