Başkan Güngör: “Daima Şehrimizin ve Hemşehrilerimizin Yanındayız” Başkan Güngör: “Daima Şehrimizin ve Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Bürokrasinin tercihi Cumhur İttifakı’nın iki büyük partisi AK Partisi ve MHP olduğu gözleniyor. Bu aday adaylarından birisi de devlete uzun yıllar hizmeti olan ülkücü tabanın da yakından tanıdığı isim olan Fatih Topaktaş oldu.

Yaklaşık 7 senedir Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun yakın çalışma arkadaşı ve Cumhurbaşkanlığında müdür olarak görev yapan Fatih Topaktaş, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçimlerine katılmak için Cumhurbaşkanlığındaki müdürlük görevinden son günde istifa eden bürokratlar arasında olduğu gelen haberler arasında.

Fatih Topaktaş Kimdir?

1991 seçimlerinde RP, MÇP, IDP’nin oluşturduğu kutsal ittifaktan Kahramanmaraş Milletvekili seçilen ve Kahramanmaraş’ta sevilen ve bilinen Saffet Topaktaş’ın yeğeni. Fatih Topaktaş, yedi senedir Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun yakın çalışma arkadaşı ve Cumhurbaşkanlığında Müdür olarak görev yapmakta.

Fatih Topaktaş, Sağlık Bakanlığında 57. Hükümet döneminde Daire Başkanı olarak da görev yapmıştır.