Kahramanmaraş'ta Ekmek Fiyatları Düştüğü Gibi Vatandaşların Memnuniyeti de Arttı! Kahramanmaraş'ta Ekmek Fiyatları Düştüğü Gibi Vatandaşların Memnuniyeti de Arttı!

Depremin ilk saatlerinden itibaren Kahramanmaraşlı depremzedeleri yalnız bırakmayan Hasene Vakfı, Razaman Ayı’nda organize ettiği çeşitli etkinlik ve programlarla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. İtinalı ve cansiperane çalışmalar gerçekleştiren Hasene Vakfı, Kadir Gecesi’nde Ayasofya-i Kebir Camii Baş İmam Hatibi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ın sohbeti ve hatim duası etkinliği ile yine önemli bir programa imza atacak.

Abdülhamid Han Camii Vakfı ve il müftülüğünün de katkılarıyla ibadete hazırlanan caminin alt katında erkekler, müştemilattaki çadırlarda ise kadınların namaz kılabilmesi için bütün hazırlıklar yapılıyor.

17 Nisan pazartesi günü akşam namazı ile başlayacak Kadir Gecesi Programı'nda Ayasofya-i Kebir Camii Baş İmam Hatibi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ın sohbeti ve hatim duası gerçekleştirilecek.

Abdülhamid Han Camii İmam Hatibi Ali Sarıkaya'nın bildirdiğine göre teravih namazı sonrası ayrıca katılmak isteyenler için topluca tesbih namazı kılınacak ve namaz sonrası çeşitli ikramlar da cemaate ikram edilecek.