Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunu resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş'ta dev operasyon! 6,5 ton kaçak tütün ele geçirildi Kahramanmaraş'ta dev operasyon! 6,5 ton kaçak tütün ele geçirildi

Kahramanmaraş halkı olarak ikinci tur seçimlerinin ardından yine Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktıklarını ifade eden İl Başkanı Görgel, “Bu ekip var ya, bu ekip ve daha bu karede olmayan büyük ailemizin her bir ferdi.. Yaklaşık 3 ay boyunca; acılarına, hüzünlerine rağmen gece-gündüz demeden, canla başla emek verdiler. Bizim tek derdimiz; milletimiz ve geleceğimiz. Bugün Kahramanmaraş’ımızda seçim sonuçlarında ki zaferimize baktığımızda bunun karşılığını fazlaca aldığımızı düşünüyorum. Bu ‘hizmet aşkı sorumluluğu’ ile dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim; bu büyük zaferde emeği geçen tüm teşkilat mensubu kardeşlerimden razı olsun. Birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.