Adıyaman'da Altınşehir Polis Karakolu'nda dün akşam yaşanan vahim olayda, bir polis memuru silahla ateş ederek iki amirini şehit etti. Olayda yaralanan diğer polis memurlarının da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Silah Saldırısı Sonucu 2 Amir Şehit Oldu

Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam saat 20.15 sıralarında Altınşehir Polis Karakolu'nda gerçekleşti. Karakolda görevli bir polis memuru, henüz bilinmeyen bir nedenle, görev başındaki diğer polis memurlarına silahla ateş açtı. Saldırıda Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Gökhan Özbek şehit oldu. Yaralı polis memurlarının ise hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının ağır olduğu bildirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Açıklama Yaptı

Kahramanmaraş'ta kahreden ölüm! Forkliftin altında kalan işçi öldü Kahramanmaraş'ta kahreden ölüm! Forkliftin altında kalan işçi öldü

İçişleri Bakanı Süleyman Yerlikaya , saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada şehit Amirler Kamuran Üçgül ve Gökhan Özbek'e Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diledi. Bakan Soylu, olayın faili S.U.Ş.'nin etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığını ve olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını da ifade etti.

Şehit Amirlerin Kimlikleri Belli Oldu

Saldırıda şehit olan Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgül'ün 46, Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Gökhan Özbek'in ise 42 yaşında olduğu öğrenildi. Şehit Amirlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından memleketlerine gönderilecek.

Olayda Şehit Düşen Başkomiser Kamuran Üçgül'ün Kahramanmaraşlı Olduğu Bildirildi

Şehit düşen Başkomiser Kamuran Üçgül'ün Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olduğu ve evli ve 3 çocuk babası olduğu da öğrenilen bilgiler arasında.

Editör: İsa Aslantaş