Kahramanmaraş’ta  meydanlarda kurulan aşılama noktalarında vatandaşlar hem aşılarını oluyor hem çarşının tadını çıkarıyor

Aşılanmanın hızlı ilerlediği kentlerden Kahramanmaraş’ta meydanlarda kurulan aşılama noktalarında vatandaşlar, hem alışveriş yapma fırsatı hemde aşılarını olma imkanı buluyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İl Sağlık ekiplerine teşekkür paylaşımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşılan haritada en az bir doz aşısını olmuş nüfus oranı yüzde 75,1'e ulaşan Kahramanmaraş’ta en kısa sürede mavi kategoriye geçiş hedefi doğrulandı!

23 Noktada aşılanma mevcut!

Topldamda  78 personel görev yaparken ilçelerdeki meydanlar, işlek caddeler önüne aşılama noktası kurdu.

İnsan sirkülasyonunun yoğun olduğu noktada görev yapan sağlık çalışanları, yoldan geçen vatandaşların aşı olup olmadıklarını soruyor. Tereddüt edenleri ikna eden sağlık çalışanları, hem vatandaşlarla sohbet hem de aşıyla onları güven çemberine almanın mutluluğunu yaşıyor.

"Ailecek aşı olmaya geldik"

Türkiye'de aşılanma çok daha iyi

Sağlık çalışanının davetiyle aşı olmaya karar veren Ali Dönmez, ikinci dozunu olduğunu dile getirdi.

Daha önce aldığı randevusunu iptal ettirdiğini belirten Dönmez, "Nasıl olsa her yerde aşı olabiliyorum. Ben de sağlık çalışanıyla konuştum ve burada aşı olmaya karar verdim. Herkese tavsiye ederim. Hem kendinizi hem de ailenizi korursunuz Buradan Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ederim" dedi.

Daha önce iş yoğunluğu nedeniyle aşı olmaya fırsat bulamadığını söyleyen Karabulut, "Şu maskelerden kurtulmamız gerekiyor artık. Herkesin aşı olmasını tavsiye ediyorum." diye konuştu.