Yurt genelinde dengesiz hava sıcaklıklarının devam etmesi ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılacak olan hava uyarılarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da vatandaşlar, hava durumuna bakmadan dışarı çıkmıyor. Peki Kahramanmaraş’ta bu hafta hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji’nin Kahramanmaraş için yaptığı 5 günlük hava tahmini:

Kahramanmaraş’ta Bu Hafta Hava Nasıl Olacak?

10 Nisan Pazartesi: Haftanın ilk günü olan Pazartesi günü, il genelinde parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 21, en yüksek hava sıcaklığı ise 17 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 58, en yüksek nem oranı ise 91. Etkili olacak rüzgar yönü ise güneydoğudan esecek olan 13 kilometrelik rüzgar.

11 Nisan Salı: Haftanın ikinci günü olan Salı günü, il genelinde sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 12, en yüksek hava sıcaklığı ise 17 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 69, en yüksek nem oranı ise 90. Etkili olacak rüzgar yönü ise kuzey batıdan esecek olan 8 kilometrelik rüzgar.

12 Nisan Çarşamba: Kahramanmaraş’ta Çarşamba günü sağanak yağışlı hava etkisini gösterecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 7, en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 64, en yüksek nem oranı ise 95 olması bekleniyor. Günün hakim rüzgarı ise batıdan esecek olan 10 kilometrelik rüzgar.

13 Nisan Perşembe: Perşembe günü de sağanak yağışlı havalar kendisini birazcık daha hissettirecek. Perşembe günün en düşük hava sıcaklığı 7, en yüksek hava sıcaklığı ise 16 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 54, en yüksek nem oranı ise 95. Günün hakim rüzgar yönü ise 7 kilometrelik kuzeybatıdan esecek rüzgar olacak.

14 Nisan Cuma: İş gününün son gününde bulutlu bir hakim olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 7, en yüksek hava sıcaklığı ise 19 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 47, en yüksek nem oranı 91 olacak. Günün hakim rüzgarı ise barıdan esecek olan 11 kilometrelik rüzgar olacak.

Deva Partili vekil Karatutlu: Deprem Bölgelerindeki Esnaf ve Ticaret Perişan Durumda Deva Partili vekil Karatutlu: Deprem Bölgelerindeki Esnaf ve Ticaret Perişan Durumda