Yurt genelinde dengesiz hava sıcaklıklarının devam etmesi ile birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılacak olan hava uyarılarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Kahramanmaraş'ta Ekmek Fiyatları Düştüğü Gibi Vatandaşların Memnuniyeti de Arttı! Kahramanmaraş'ta Ekmek Fiyatları Düştüğü Gibi Vatandaşların Memnuniyeti de Arttı!

Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da vatandaşlar, hava durumuna bakmadan dışarı çıkmıyor. Peki Kahramanmaraş’ta bu hafta hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji’nin Kahramanmaraş için yaptığı 5 günlük hava tahmini:

Kahramanmaraş’ta Bu Hafta Hava Nasıl Olacak?

29 Mayıs Pazartesi: Haftanın ilk günü olan Pazartesi günü, il genelinde gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 16, en yüksek hava sıcaklığı ise 27 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 50, en yüksek nem oranı ise 85. Etkili olacak rüzgar yönü ise güneyden esecek olan 8 kilometrelik rüzgar.

30 Mayıs Salı: Haftanın ikinci günü olan Salı günü, il genelinde mevzi sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 16, en yüksek hava sıcaklığı ise 28 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 49, en yüksek nem oranı ise 86. Etkili olacak rüzgar yönü ise güneyden esecek olan 8 kilometrelik rüzgar.

31 Mayıs Çarşamba: Kahramanmaraş’ta Çarşamba günü parçalı bulutlu hava etkisini gösterecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15, en yüksek hava sıcaklığı ise 30 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 31, en yüksek nem oranı ise 87 olması bekleniyor. Günün hakim rüzgarı ise batıdan esecek olan 11 kilometrelik rüzgar.

1 Haziran Perşembe: Perşembe günü de parçalı bulutlu havalar kendisini birazcık daha hissettirecek. Perşembe günün en düşük hava sıcaklığı 15, en yüksek hava sıcaklığı ise 29 derece olması bekleniyor. Günün en düşük nem oranı 40, en yüksek nem oranı ise 90. Günün hakim rüzgar yönü ise 14 kilometrelik batıdan esecek rüzgar olacak.

2 Haziran Cuma: İş gününün son gününde parçalı bulutlu bir hakim olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 16, en yüksek hava sıcaklığı ise 31 derece olacak. Günün en düşük nem oranı 32, en yüksek nem oranı 90 olacak. Günün hakim rüzgarı ise batıdan esecek olan 10 kilometrelik rüzgar olacak.