Açılış töreninde ise Kuran-ı Kerim tilaveti ve daha sonrasında dualar edilerek, hizmete sunuldu, açılışta ise mikrofonlara konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: ‘’ Kahramanmaraş’a gerçekten güzel ve önemli bir hizmet alanı getirdi Eren Avşar beyefendi. Güzel bir müessese olmuş ve bu bölgedeki gözlük ihtiyacını karşılayacak. Kahramanmaraşlı kardeşlerimize bu alanda hizmet getirecek, götürecek iyi bir tesis yaptılar. Selehaddin bey zaten bu işin okulunu okudu. İnşallah burasının hayırlı ve bol kazançlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş’ımıza ve Onikişubat’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.’’ Dedi.

Optik House işletmecisi Eren Avşar İse: ''Optik House olarak ilk şubemizi açmaktan gurur duyuyoruz ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Açılışımızda Onikişubat Belediyesi Başkanımız Hanefi Mahçiçek ve protokol üyelerimizi bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. İnşallah Onikişubat İlçemize, Yatılı Bölgeye hizmet verebilmek için bir şube açtık ve mutluluğunu yaşıyoruz.‘’dedi.

Açılış törenine ise Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Fatih Mehmet Erkoç, Ömer oruç Bilal Debgici, Ali Ünsal, Ömer Faruk Şirikçi ve beraberinde misafirler katıldı!

Editör: TE Bilisim