Havaların soğuması ve yüksek kesimli bölgelere kar yağışının başlaması ile birlikte Kahramanmaraş’ın kış turizm merkezi Yedikuyular beyaz örtüyle kaplandı. Hafta sonu vatandaşların yoğun ilgisine maruz kalan Yedikuyular Kayak Merkezi, adeta insan akınına maruz kalmıştı.

Yaşanan gelişme sonrası ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlara yönelik Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yedikuyular Kayak Merkezine otobüs seferleri başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta Emekli Adam 120 Çeşit Şifalı Bitkiyle Şifa Dağıtıyor! Kahramanmaraş'ta Emekli Adam 120 Çeşit Şifalı Bitkiyle Şifa Dağıtıyor!

1 Ocak Salı günü seferlerine başlayacak 99 numaralı otobüs, Büyükşehir Belediyesi karşısı, Zübeyde Hanım Caddesi, Sakarya, Dulkadiroğlu, Tevfik Kadıoğlu Caddesi ve Büğlek güzergâhından Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayacak.

Yarıyıl tatili boyunca haftanın her günü hizmet verecek olan otobüs daha sonrasında ise hafta sonları seferlerine devam edecek. Büyükşehir Belediyesi karşısı otobüs durağından saat 10.30’da hareket edecek olan otobüs, Yedikuyular Kayak Merkezi’nden saat 16.30’da geri dönüş yapacak.