‘Meleklerim’ dediği dans grubuylasahnede yerinde duramayan Ortaç, 20 yılda 50 milyon dolar kaybettiğini açıklayarak kumarı bıraktığını söyledi.


Serdar Ortaç, yakın dostlarıyla birlikte kendisini izlemeye gelen Litvanyalı sevgilisi Cole Loughnan ile aşka geldi ve sahnede söylediği sözler geceye damga vurdu.


 20 YILDA 50 MİLYON DOLAR


Seyirci ile sahne arasında yaklaşık 3 saat mekik dokuyarak muhteşem bir canlı performans sergileyen Ortaç, eski sevgililerine ’Beni unut’ ,’İşim olmaz’ şarkılarıyla gönderme yaparken, Alaturka şarkılar ile de sevenlerine nostalji yaşattı. Keyifli sahne sohbetlerini sürdüren Ortaç, 20 yıllık kumar hayatında kaybettiği 50 milyon doları helal edip kumarı bıraktığını söylerken seyirciden bol alkış aldı.


ŞİMDİDEN ALIŞTIRIYOR


Ortaç aldatma ve aldatılma üzerinekonuşarak "Kadınlar bizim baştacımız. Ama erkekler aldatır, aldattığımızda bize kızmasınlar. Çünkü biz ruhen değil sadecebedenen aldatıyoruz. Buna böyle baksınlar" dedi. Sözlerine "Şimdiden alıştıracaksın ki ileride başın ağrımasın" şeklinde devam eden şarkıcı izleyenleri kahkahaya boğuldu.


3 SAAT SAHNEDE KALDI


800 kişiye yaklaşık 3 saatlik konserveren Serdar Ortaç, bir ara sevenlerinin arasına inerek birlikte şarkı söyledi. Sevgilisi Cole’un yanına giderek ona yanı başında şarkı söyledikten sonra herkesin gözü önünde sevgilisi Cole ile öpüştü. Ünlü şarkıcının devamlı olarak Cole’a ’Karıcığım' diye hitap etmesi de dikkat çekti.


 


ENSONHABER.COM

Editör: TE Bilisim