Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Doğru, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Parti Grubu'na teşekkür etti. Doğru, 4+4+4 eğitim sistemini öngören yasanın milletin talebi olduğunu bildirdi.


Türkiye'de çoğunluğun talebi olan teklifin yasalaşmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten KAMİMDER Başkan, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Aziz milletimizin öteden beri seslendirdiği demokratik ve özgür eğitim sistemi taleplerini karşılamaya yönelik teklifin yasalaşmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) olarak, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer'e, Milli Eğitim Komisyon Başkanı Nabi Avcı'ya, komisyon üyelerine ve emeği geçen herkese, milletimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve mensuplarımız adına teşekkür ederiz."


Yunus Doğru, yazılı açıklamasında ayrıca, Türk halkının imam hatip liselerinin ve oradan mezun olanların tüm engellemelere rağmen bu zamana kadar neler yaptığını ve bundan sonra da neler yapacağını göreceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim