AK Parti Grup Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan ve Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş hakkında inceleme başlatılmasını kararlaştırdı.

Ak Parti Grup Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantısında, Doğan ve Aydoğmuş'un, yazılı ve görsel basında çıkan açıklamalarıyla ilgili olarak inceleme başlatılmasına karar verdi.

DOĞAN: "KARARA UYARIM"

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, hakkında başlatılan inceleme sonucunda verilecek karara uyacağını söyledi.

Doğan, yaptığı açıklamada, Ak Parti Grup Yönetim Kurulunun kendisi ve Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş hakkında inceleme başlatılmasıyla ilgili kararı değerlendirdi.

Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada, “sözlerinin maksadını aştığını” belirten Doğan, “Sözlerim 3 günden beri basında yer alıyor. Basını da suçlamıyorum. Bu durum, Ak Parti'yi sıkıntıya soktu” dedi.

Yapılacak inceleme sonucunda hangi karar çıkarsa çıksın itiraz etmeyeceğini kaydeden Doğan, “Partinin vereceği karara uyacağını” ifade etti.

'ŞİMDİ BİZ FİŞLEME YAPIYORUZ' DEMİŞTİ

Ak Parti, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan’ın, "Fişleme" içeren sözleri, partisi içinde de tepkiye neden olmuştu.

“Yıllarca onlar bizi fişledi, şimdi sıra bizde” şeklindeki sözleri, Doğan’a disiplin cezası yolunu açtı. Parti Müşterek Disiplin Kurulu, bugün Avni Doğan’ın sözlerini görüşecek. Alınacak karar doğrultusunda, kınama ya da ihraç istemi gündeme gelebilecek.

'KANI BOZUKLAR' DEDİ

Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş ise hedef belirtmeden ''İktidar karşıtları kanı bozuk'' demişti. (Hürriyet)



Editör: TE Bilisim