Düğün için parti teşkilatından liste isteyen milletvekiliyle, parti yönetimindeki bir isim öyle bir kavga etti ki yumruk yumruğa!..

Konya dün, düğün davetiyesi için parti yöneticisiyle kavga eden milletvekilini konuştu.

Erdoğan'a rağmen seçilen AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın çiçeği burnunda parti yöneticisi İsmail Sahar, il teşkilatından kendinden habersiz, düğün davetiyesi için istenilen adres nedeniyle, AK Parti Konya Milletvekili Muharrem Candan'la kavga etti.

MİLLETVEKİLLERİ DIŞLANDI İDDİASI

Aslında olay, il teşkilatıyla bazı milletvekillerinin aralarındaki tartışmanın su üstüne çıkması olarak yorumlanıyor. Nedeni ise Başbakan Erdoğan'ın, desteklememesine rağmen bazı milletvekillerinin organisazyonuyla muhalif listenin kongrede göreve gelmesi. Erdoğan'ın da tepki gösterdiği iddia edilen bu olayın ardından bazı il yöneticileri, kongre sürecinde yaşanan gerginlik nedeniyle milletvekillerini suçladı.

TARTIŞMA ALEVLENDİ YUMRUKLAR KONUŞTU

İşte bu gerginlik sonunda kavgaya dönüştü ve düğün listesinden çıkan tartışma il yöneticisinin yaralanmasına neden oldu. İddiaya göre bir yakınının düğünü için Konya Milletvekili Muharrem Candan, yönetim kurulu üyelerinin adres ve telefon bilgilerini davetiye göndermek üzere istedi. Partideki bilgi işlem sorumlusu da bu listeyi hazırlayıp Candan'a verdi. Bunu gören İsmail Sahar, Bilgi İşlem Sorumlusuna “Sen partinin bilgilerini dışarı mı veriyorsun, casus musun” sözleriyle çıkışınca kıyamet koptu.

Bu sözlerin ardından Milletvekili Candan ve Sahar kavgaya tutuştu. Yumruk yumruğa başlayan kavgada parti yöneticisinin kaşı açıldığı iddia edildi.
Editör: TE Bilisim