Kahramanmaraş siyasetinin son 20 yılına damgasını vuran Belediye eski başkanı ve eski milletvekili kurt siyasetçi Ali Sezal, bu akşam Aksu TV’de yayımlanacak olan ‘B Planı’na konuk olacak.

Aksu TV Genel Müdürü Turgay Terzibaş’ın hazırlayıp sunduğu ve geçen hafta AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal’ın olay açıklamaları ile konuk olduğu ‘B Planı’ programı bu akşam ise AK Parti 22. Dönem Milletvekili Ali Sezal’ı ağırlayacak.

1989 yılında Kahramanmaraş Belediye Başkanlığına seçilen ve iki dönem üst üste 10 yıl bu görevde kalan Ali Sezal, 18 Nisan 1999 genel seçiminde ise milletvekili olarak meclise gitti. 3 Kasım 2002 seçimlerinde yine seçilen duayen siyasetçi Ali Sezal, 22 Temmuz 2007 erken genel seçiminde ise yeniden aday gösterilmeyince köşesine çekilmek zorunda kaldı.

Bu akşam saat 22.00’da başlayacak olan canlı yayına katılacak olan Ali Sezal, Kahramanmaraş’ın dünü, bugünü ve yarını ile Kahramanmaraş siyasetinde ve belediyesinde yaşanan eksiklikleri anlatacak. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim