MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı, İstişare toplantısının 4.'üncüsü parti binasında İl Başkanı Mustafa Bastırmacı Başkanlığında gerçekleştirdi. Bastırmacı, "Hepimizin tek bir hedefi var, o da MHP'yi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde tek başına iktidara taşımaktır." dedi.

Bastırmacı; “Ak Parti hükümeti 9 yıllık yıkım projesi üzerinde yaptığı ve yapacağı hadiseler ile Anayasanın değiştirilemez üç maddesini değiştirerek Türk halkının maalesef kimyası ile oynayacak ve başkanlık sistemi denilen eyalet sistemini hayata geçirecek!”

MHP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun, istişare toplantısının açılışında yaptığı konuşmasında toplantının Kahramanmaraş ve Türkiye için hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise MHP'nin tek başına iktidara gelmek için çalıştığını belirterek, "Çalışmalarımızı 2011 yılındaki seçimlerde tek başına iktidara gelecek şekilde yapıyoruz." dedi.

Bastırmacı, "Hepimizin tek bir hedefi var, o da MHP'yi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde tek başına iktidara taşımaktır." şeklinde konuştu.

Türkiye'de işsizlik ve yoksulluğun arttığını iddia eden Bastırmacı, 9 yıllık yıkım projesi üzerinde yapılan hadiseler ile 2011 genel seçimlerinde Anayasanın değiştirilemez üç maddesini değiştirerek Türk halkının maalesef ve maalesef kimyası ile oynanacak ve başkanlık sistemi dedikleri eyalet sistemiyle de hayata geçirecekler diyerek; “Anayasa değişikliği konusunda da MHP'nin söyledikleri doğru çıktı. Anayasa değişikliği konusunda kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalar gün yüzüne çıkmaktadır. Yargı bağımsızlığı gün gün elden gitmektedir. Söylediğimiz gibi Anayasa değişikliği toplumun geçim sıkıntısı çeken ve işleri bozulan hiçbir kesime olumlu katkı sağlamamıştır." dedi.

YOKSULA YARDIM EDİP ARKASINDAN OY İSTİYORLAR!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş il teşkilatı 2011 yılında yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. MHP Kahramanmaraş teşkilatı seçim öncesi istişare toplantılarının 4.’üncüsünü parti binasında il ve ilçe yönetimi, belde başkanları, kadın kolları ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirdi. MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısının açılış konuşmasını MHP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun yaptı. Tosun, sözlerine dün hayatını kaybeden merhum Sadet Partisi (SP) Genel Başkanı ve eski Başbakan Necmettin Erbakan’ı anarak başladı. Konuşmasına Ak Partinin yapmış olduğu yardımları eleştirerek devam eden Tosun, vatandaşın vergileri ile yapılan yardımlara Ak Partinin sahip çıktığını ve yardımlar karşısında da kendilerine oy istediklerini ifade ederek hükümete yüklendi.

40 YILDIR TÜRKİYE İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR, BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEKTİR

Milliyetçi Harerket Partisinin artık küskünler kelimesi ile anılmayacağını belirterek yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm eski ve yeni kadrosu ile el ele vererek iktidara yürüyeceğini söyleyen Tosun, bundan sonraki toplantıları da ilerleyen günlerde açacakları seçim bürolarında yapacaklarını dile getirdi. Seçim komitelerinin kurularak seçim çalışmalarına hızla başladığını ifade eden Tosun konuşmasına şu şekilde devam etti; “Milliyetçi Hareket Partisinin 40 yıldır Türkiye için mücadele içerisinde bu 40 yılın içerisinde de Milliyetçi Hareket Partisi çok ihtilallar gördü çok darbeler gördü. Hayatında darbe görmeyenlerin ağladığı bir günde Milliyetçi Hareket Partisinin önüne birçok engellerin çıkmasına rağmen dimdik ayakta kalmıştır. Türkiye de ki en güçlü üç partiden birisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Partimiz günücünü önce Allah’tan sonra milletinden alır.”

GÖTÜRDÜKLERİ YARDIMLA RİYA YAPIYORLAR

Biz çok yüzde 3’ler yüzde 8’ler ve yüzde 18’ler gördük diyen MHP Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Tosun, fakat hiçbir zaman duruşlarını bozmadıklarını vurgulayarak; “40 yıldır duruşunu hiçbir şekilde bozmayan partimiz bugün de aynı duruşunda ilerlemektedir. Biz iktidara gelmeden önce İslamcı muhafazakar iktidara geldikten sonra Amerikancı ve Avrupa Birlikçi hiçbir zaman olmayız. Bizim partililerimizden isteğimiz mahallenizde ve beldenizde ulaşamadığınız ev, ulaşmadığınız insan kalmasın diyoruz. Tabi ki vatandaşa giderken eliniz de mercimek, pirinç ve kömür olmayacak. Biz yüreğimizle ve sevgimizle gideceğiz vatandaşımızla, zaten bunların verdiği bütün yardımlarda bizim verdiğimiz vergilerle alınan devletin malıdır. Bu yardımları götürürken bu malları kendilerinin aldıkları mallar gibi göstererek riya yapıyorlar.”

BİR ÜLKEDE İNSANLARA YARDIM GÖTÜRÜLÜYORSA O ÜLKENİN İNSANLARI AÇ BIRAKILMIŞTIR!

Hükümetin 9 yıl boyunca önce vatandaşı yoksul ve sadakaya muhtaç ettiğini sonra da yiyecek ve yakacak yardımı yaparak vatandaşların oylarını aldıklarını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Tosun; “Milliyetçi Hareketin iktidarında yardımlar katlanarak artacaktır ama bir elin verdiğini diğer el görmeyecektir. Çünkü yapılan yardımlar devletin yardımlarıdır, her han gibi bir siyasi partinin yardımları değildir. Bir ülkede insanlara yardım götürülüyorsa o ülkede insanları yoksul bırakmışsınıdır. Bir tane istihdam mı? Sağladılar, bir yere adam mı? Yerleştirdiler, herkesi sokağa döktüler iki kilo pirinç, iki kilo mercimek ver oyunu dediler. Ama artık millet gözünü açtı artık millet için Türkiye için çalışan kişilere oyunu verecek.” Dedi.

BASTIRMACI, MERHUM ERBAKAN’I ANARAK BAŞLADI

Tosun’un ardından istişare toplantısında söz alan İl Başkanı Mustafa Bastırmacı dün hayatını kaybeden Saadet Partisinin merhum Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ı anarak sözlerine başladı. Bastırmacı merhum Erbakan için; “Türk siyasi hayatının önemli ve önde gelen liderlerinden eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı hakkın rahmetine kavuşmuştur, bizlerde Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak Allahtan rahmet diliyor, Türk milletine ve camiasına başsağlığı diliyoruz.” Dileklerini paylaştı.

ÜLKEDE SADAKA TOPLUMUNDAN SADAKAT TOPLUMU OLUŞTURULMAK İSTENİYOR

2011 genel seçimleri Milliyetçi Hareket’in seçimleri ve milletin seçimidir diyen Bastırmacı; “Bu gün ülkede sadaka toplumundan sadakat toplumu yaratılmak isteniyor. İnsanlar ekonomik olarak çökertilmiş ve doğal olarak ta maneviyatların yok olduğu bir ortamdayız, esnafımızın, emeklimizin, dul ve yetimimizin ne halde olduğunu çıkan torba yasalar ile nasıl bir süreçte olduğunu görmekteyiz. Önümüzdeki süreçte milliyetçi hareketin ortaya koymuş olduğu tavır milletin seçimi diyerek genel başkanımızın da seçim beyannamesinde ortaya koyduğu 100 maddelik toplumun her kesimini ilgilendiren beyannamesi gerçekten çok önemlidir. Bunun çok iyi algılanması lazım bizlerinde kamuoyuyla da çok iyi paylaşılmalıdır.”

AK PARTİ TAŞERON OLARAK SEÇİLMİŞTİR

Önümüzdeki süreci çok iyi değerlendirmeliyiz şeklinde konuşmasına devam eden Bastırmacı; “Dünyada ki değişen şartlar, Tunus’ta Mısır’da ve Libya’da yaşanan hadiseler Orta Doğunun eş başkanıyım diyen Başbakan’ın bu süreç içerisinde Orta Doğudaki politikaları şekillendirdiğini görmekteyiz. Yaşanan hadiseler bizlerle yani Müslüman Türk insanları ile silahla, top ve tüfekle bu uğurda mücadele edemeyeceklerini bir kez daha ispatlanmıştır ve bu ülkenin bölünmesini maalesef pirket ve tel örgüyle yapamayacaklarını anlayan Avrupa Birliği ve ABD bunun taşeronu olarak Ak Parti Hükümetini seçmiştir.”

BASTIRMACI, MHP’NİN 100 MADDELİK GENELGESİNİN BAZILARINI ŞÖYLE AÇIKLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim öncesi yayınladığı 100 maddelik genelgesinin bazılarını özetleyen Bastırmacı şu şekilde konuştu; “Yoksulluk ve işsizlikle mücadele kapsamında her yıl istihdam sağlanacak, muhtaç durumdaki ailelerin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacak, iş sağlanana kadar da işsizlik sigortası adı altında aile sigortası yapılacaktır. Asgari ücretin vergiden muaf olarak 2011 yılı itibariyle net asgari ücretin 825 TL’ye çıkarılmasıdır. Aylık temel ihtiyaçlar için çıkartılacak olan Hilal Kart ile de yoksul vatandaşlarımıza kimselerin haberi olmadan yardım edilecektir. Yoksul ve muhtaçlara yapılacak yardımların limiti artırılacak ve bu kişilerin üzerindeki vergiler hafifletilecektir. Vatandaşın genel sağlık sigortası da devletçe ödenecektir. Kamuya ait atıl araziler tarımsal ve üretim istihdam amaçlı olarak işsiz ve yoksul vatandaşlara tahsis edilecektir. Konutu olmayan muhtaç kimselere sosyal konut sağlanacak sağlanamayanlara ise kira yardımında bulunulacak. 65 yaşını doldurmuş muhtaç durumdaki aylıklar yükseltilecektir. Emeklilere her yılın bir ayında bir maaş tutarında ikramiye ödenecektir. Esnaf ve tarımcılarımız desteklenecektir. Mazot, gübre, ilaç ve tohumdan ÖTV ile KDV kaldırılacaktır.” (Kaynak: Manşet Gazetesi / www.kanal46.com)