Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Bu seçimleri, sabah ergenekon, akşam Davos gündemi oluşturarak milletin gözünde geçiştirmeye çalışıyorlar'' dedi.

Yazıcıoğlu, Osmaniye Öğretmenevi'nde partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı. Burada yaptığı konuşmada Yazıcıoğlu, 29 Mart seçimlerinde oylarını 5-6 kat artırarak sürpriz yapacaklarını söyledi.

''Milletin verdiği oyu koruyamayanlara karşı ABD-İsrail ve AB ekseninde bir parti değiliz. Türk İslam medeniyetinde milliyetçi bir partiyiz'' diyen Yazıcıoğlu, seçim öncesi milletin dikkatinin başka yönlere çekilmek istendiğini savundu. Yazıcıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu seçimleri, sabah Ergenekon, akşam Davos gündemi oluşturarak, milletin gözünde geçiştirmeye çalışıyorlar. Oysa ülkenin sorunları bunlardan ibaret değil. Irak'ta, Telafer'de ve benzeri yerlerde sessiz kalmış bir zihniyet, Davos'ta bir kere başını dikti. Gelsinler fındık, fıstık ve esnafın sorunlarını burada görüşelim, seçimi böyle yapalım.''

Yabancı sermayeye dayanarak yerli işbirlikçilerle iş yapmak istemediklerini ifade eden Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:

''Türkiye kendi milleti için milli bakış ve milli duruş sergilemelidir. Bugünkü yaşananlar, önceki beceriksiz iktidarların ürünüdür. Vahşi kapitalizmin tüm unsurlarını hayata geçiren bir sultanlık doğmuştur. Yabancı sermayenin baskısı altında kalan yerli sermayenin dışarı kaçmasını bu iktidar sağlamıştır. Biz bu sistemin karşısındayız. Güvenli, özgürlüğü ve refahı sağlayacak model geliştirdik. Biz projelerimizle varız.''

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, öğretmen evindeki aday tanıtım toplantısının ardından Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çelik'i ziyaret etti.



AA
Editör: TE Bilisim