Deniz Baykal’ın ‘olay kaset’ sonrasındaki istifasının ardından gerçekleştirilen büyük kongrede Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığına seçilen Kemal Kılıçdaroğlu yurt gezilerini sürdürüyor.

30 Temmuz Cuma günü Kahramanmaraş'a gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, Müftülük Meydanı'nda düzenlenecek mitingle Kahramanmaraşlılara hitap edecek.

Miting programı ile ilgili olarak dün bir basın toplantısı düzenleyen CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Galip Yılışın, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 30 Temmuz Cuma günü sabah saat 09.45’de Gaziantep’ten Narlı beldesine hareket edeceğini söyledi. Saat 11’de Narlı beldesi programı bulunan Kılıçdaroğlu, ziyaret ve mitinglerine Pazarcık ilçesi ile devam edecek.

Programa göre; Kılıçdaroğlu Pazarcık ilçesinde halka hitap ederek Pazarcık Otogarı'nın açılışını gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, daha sonra Kahramanmaraş kent merkezine gelerek Müftülük Meydanı'nda saat 14.00’da vatandaşlara seslenecek.

Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Mitingi'nin ardından, Göksun ve Elbistan'daki mitinglere katılacak. Elbistan ilçesinde bir düğün törenine de katılacak olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 31 Temmuz cumartesi günü ise sırasıyla Altunelma, Afşin ve Nurhak'ta halka seslenecek Kılıçdaroğlu, buradan Kilis'e geçecek. Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda da miting yapacak olan Kılıçdaroğlu akşam aat 20.40 uçağı ile Gaziantep’ten İstanbul’a gidecek. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim