CHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Rıfat Nedim Kabakçı’yı teşkilata tanıttı. Kabakçı yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirterek; “Kahramanmaraş’ı bir gül demedi haline getireceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, daha önceden Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği, Rıfat Nedim Kabakçı’yı parti mensuplarına tanıttı. Bu gün saat 13.00’te Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı ile partilileriyle bir araya gelen Kabakçı, 20 yıldan bu yana Kahramanmaraş Belediyesi’nde yönetimde bulunan misyonu değiştireceklerini söyledi.

Kahramanmaraş’ın bir türlü hak ettiği belediye hizmetlerine kavuşamadığını belirten Kabakçı şunları söyledi: “Kahramanmaraş Türkiye’nin gözbebeğidir. Bir tarih ve kültür hazinesidir. Ancak buna rağmen memleketimize hak ettiği hizmeti bir türlü alamamış ve komşu şehirler gibi gereken sıçramayı bir türlü yapamamıştır. Büyük bir şehir olduk ve her geçen gün daha da büyüyoruz ancak bu büyüme karşısında aynı orantıda gelişim gösterebilmiş değiliz. Biz Türkiye’de gıpta ile bakılan bir Kahramanmaraş oluşturmak için yola çıktık. İnsanların yaşam kalitesini artırmak, sosyal belediyecilik nasıl yapılır herkese göstermek için aday olduk. Gençlerimizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın yani geleceğimiz için bu yola çıktık. Ben aklımı koydum, gönlümü koydum, Kahramanmaraş’ı bir gül demeti haline getirmek için aday oldum” dedi.

CHP 22. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Parlakyiğit’in de katıldığı toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Ramazan Burhan ise, ülkenin her geçen gün daha da kötüye gittiğini öne sürerek, yerel seçimlerin iktidara ders vermek açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Burhan; “Eğer yerel seçimlerde iktidara gereken ders verilirse, 2010 yılına kalmaz iktidar gönderilir” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Galip Yılışın da, 29 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, seçimi kazanacaklarını öne sürdü. Toplantıya, Gaziantep, Adana İllerinden de teşkilat mensupları ile belde belediye başkanı ve çok sayıda partili katıldı. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim