Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın, ‘2011 Türkiye buluşmaları Kahramanmaraş’ konferansına katılmak üzere Kahramanmaraş’a geleceği öğrenildi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan alınan bilgiye göre; 13 Mart 2011 Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde saat 11.00’da başlayacak olan konferansa katılım ve ilginin yüksek olması bekleniyor. Bilindiği gibi Afşin-Elbistan Termik Santrali’ne kömür sağlayan Çöllolar havzasında 6 ve 10 Şubat tarihlerinde meydana gelen ve halen 9 kişinin toprak altında bulunduğu heyelan sonrasında bölgeye bakan Bakan Taner Yıldız incelemelerde bulunmuştu.

Bakan Yıldız, 13 Mart Pazar günü sabah saat 09’da Ankara Esenboğa Havaalanından uçakla Kahramanmaraş’a gelecek. Saat 10.30’da alana inmesi beklenen Bakan Yıldız, havaalanından konferansın yapılacağı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne gelecek. 11’de başlayacak olan konferansa katılacak olan Bakan Yıldız, konferansın son bölümünde ise Siyaset Akademisi sertifika töreninde de hazır bulunacak. Bilindiği gibi; milletvekili aday adaylığı nedeni ile 15 Ocak’ta AK Parti il başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Uzman Doktor İrfan Karatutlu, Türkiye birincisi olmuş ve geçen günlerdeki grup toplantısında ödülünü bizzat Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı.

Arsan Center’daki yemek programının ardından Bakan Yıldız, AK Parti il başkanlığı ile Belediye Başkanlığını ziyaret ederek saat 15.30’da kentten ayrılacak. (www.kanal46.com)