Ak Parti Kahramanmaraş Belediye Başkan aday adayı Dt. Sıtkı Güvenç, düzenlediği basın toplantısı ile gerçekleştireceği projeleri anlattı. Güvenç; “Benim Kahramanmaraş için düşündüğüm birçok rüyalarım var, bunları gerçekleştirmek, Kahramanmaraş’ı yaşanılabilir bir kent yapmak için adayım” dedi.

Güvenç, bugün saat 13.00’te işletmeciliğini Cengiz Kamalı’nın yaptığı Pınarbaşı Destan Çınaraltı Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısı ile seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Halka, teşkilata ve genel merkeze güvendiğini belirten Güvenç; “En önemlisi ben kadere inanıyorum ve aday gösterilip seçimi kazandığımız takdirde, Kahramanmaraş’ı çok önemli yerlere taşıyacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Güvenç şunları söyledi: “Ben trafik yoğunluğunun olmadığı, kışın çamur, yazın toz ve dumanın olmadığı, ben turizmin merkezi olmuş bir Kahramanmaraş hayal ediyorum. Yine ben, gençlerinin kahvelerde değil, modern spor komplekslerinde vakit geçiren, ortak akılın oluştuğu, dolmuşta ve sohbet ortamlarında Kahramanmaraş için projeler düşünülen bir ortamın hayalini kuruyorum. Ben milletvekilleri, il ve ilçe başkanıyla, bürokrasisiyle tek yumruk olmuş bir Kahramanmaraş hayal ediyorum.”

Sağlık Müdürlüğü görevinin kendisi için bir okul niteliğini taşıdığını kaydeden Güvenç; “O dönemde şehrin eksiklerini, gediklerini birebir öğrendik. Neler yapılması, bu eksikliklerin nasıl giderileceği yönünde çalışmalar yaptık, kafa yorduk. İnşallah bu görev bize tevdi edilir ve seçimi kazanırsak, Kahramanmaraş daha da yaşanılabilir bir kent haline gelecek” ifadelerini de kullandı. (www.kanal46.com)