AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, tek hedeflerinin şehri her alanda mükemmel hale getirmek olduğunu belirtti.

Erkoç, yaptığı açıklamada, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın Grup Başkan vekili olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ünal'ın parti politikalarının belirlenmesinde AK Parti'ye katkı sağladığını kaydeden Erkoç, "Kendisi Başbakanımızın yakın çalışma arkadaşlarından birisi. 4 yıllık hükümet planının hazırlanmasında da görev aldı. Ayrıca partimizin 2023 vizyonunun hazırlanmasında da yer aldı. Şimdi Grup Başkan vekili oldu. AK Parti'nin politikalarının hazırlanmasında yine görev alacak. Kendisinin bu göreve getirilmesi bizler için gurur verici bir olay. İlk kez grup başkan vekilimiz oldu" dedi.

Diğer milletvekillerinin de önemli görevler alacağına inandığına işaret eden Erkoç şöyle dedi:

"Yeni dönemde donanımla vekillerimizle temsil edileceğiz. Bu hem kentimiz hem de Türkiye için kazançtır. Tek hedefimiz yeni dönemde şehrimizi her alanda mükemmel hale getirmektir. İnşallah hep beraber omuz omuza vereceğiz. Tek yumruk olacağız. Kahramanmaraş'a hizmetten başka bir şey düşünmüyoruz. "

Editör: TE Bilisim