Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin 29 Mart seçimlerinde ‘Saadet’ için karar vereceğini belirterek, seçimlerin önemine dikkat çekti. Türkiye’nin iyi yönetilmediğini vurgulayan Kurtulmuş, bunun faturasını da milletin bugün ağır bir şekilde ödediğine vurgu yaptı.

İktidar partisi AKP ile muhalefet partisi CHP ile MHP’nin seçim meydanlarında izledikleri kavgacı tutuma dikkat çeken Kurtulmuş, Türkiye’nin bu siyaset anlayışından artık usandığını ifade etti. “Milletimize arttık illallah dedirtiyorlar” tepkisinde bulunan Kurtulmuş, bütün Türkiye’nin 29 Mart Saadet bayramına hazırlandığını ifade etti.

‘Fark Var Saadet Var’ mitingleri ile Anadolu’yu dolaşmaya devam eden Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Antalya, Burdur ve Uşak’ta halkla kucaklaştı. Antalya/Korkuteli’nde meydanı dolduran Antalyalılar tarafından ‘Başbakan Numan’ sloganları ile karşılanan Kurtulmuş, Korkuteli Belediye Başkan adayı Mehmet Akdeniz için söz istedi. Meydandaki binlerce Korkutelilere “Gerçi siz kararınızı vermişsiniz. 29 Mart’ta Mehmet Akdeniz’i belediye başkanı seçeceksiniz. Hizmete doyacaksınız” diye konuştu.

Seçimlerin önemine vurgu yapan Kurtulmuş, Saadet Partisi’nin kesinlikle kavgacı bir siyaset anlayışı içinde olmadığına dikkat çekerek, iktidar partisi AKP ile CHP ve MHP’nin izlediği kavgacı siyaset anlayışını sert bir dille eleştirdi. “İki mahalle çocuğu üslubuyla biri taş atıyor biri de dalaşıyor. Çocukların kulağın tutup oturtabilirsin ama bunlara onu da yapamazsın” dedi. Türkiye’nin yeni bir sese ve yeni bir siyasi anlayışa ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, bunun adresinin de Saadet Partisi olduğunu kaydetti.

HALKI YOKSUL BIRAKTILAR

Anadolu’yu adım adım dolaştığını anlatan Kurtulmuş, halkın tamamen borçlu ve yoksul bir hale getirildiğini ifade etti. AKP’nin IMF endeksli politikalarının tarımı tamamen bitirme noktasına getirdiğini, hayvancılığın ise bu hükümet döneminde dip yaptığını kaydetti. Ülkenin bu kötü gidişine karşın seçim meydanlarında AKP ve CHP’nin horoz dövüşü yaptığını anlatan Kurtulmuş, “Milletimiz ‘illallah yeter artık bunaldık noktasına geldi. Bundan dolayı Türkiye, yeniden güçlü idealine koşuyor” diye konuştu.

GÖLHİSAR ENİŞTESİNİ BAĞRINA BASTI

Korkuteli’nden ayağının tozu ile Burdur/Gölhisar’a geçen Kurtulmuş, eşi Doç. Dr. Sevgi Kurtulmuş’un memleketi olmasından dolayı burada ‘Enişte Gölhisar’a hoş geldin’ pankartları ile karşılandı. Üzerinde ‘Eniştemiz Gururumuz’ yazan beyaz tişörtlü Gölhisar Gençlik Kollarına mensup gençler, meydanda büyük bir coşku ve heyecan oluşturdu. Mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanında Gölhisarlılara hitap eden Kurtulmuş, “Enişteniz yol gösterici siyaset izliyor. Horoz dövüşüne, kavgaya asla girmiyor. Ülkenin sorunlarına çözüm bulmak için yola çıktık. İnşallah Gölhisar’da belediye başkan adayımız Veli Cantilav’ı rekor bir oyla seçerek Türkiye’ye örnek olacaksınız” dedi. Burada da ülkenin içinde bulunduğu sorunlara vurgu yapan Kurtulmuş, işsizlik başta olmak üzere Türkiye’nin borç yapısına ve halkın içine düşürüldüğü yoksulluğa işaret etti.


KANDOĞAN: KÖTÜ YÖNETİMDEN KURTULMAK İÇİN SAADET

Saadet saflarına katılan Denizli eski milletvekili Ümmet Kandoğan’da Gölhisar’da yaptığı konuşmada Türkiye’nin kötü yönetimden kurtulmak için 29 Mart’ta önemli bir adım atacağını kaydetti. Uşak Belediye Başkan Adayı Ethem Uludağ da yaptığı konuşmada seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Saadet iktidarı için önce belediyelerde iktidara geleceğiz” dedi.

Antalya, Gölhisar ve Uşak’taki Fark Var Saadet Var mitinglerine çevre il ve ilçe başkanları ile belediye başkan adayları da katılarak topluluğu selamladı.

Saadet Partisi Uşak İl Başkanı Nebi Ilgın ile Burdur İl Başkanı Ahmet Sipahi de birer selamlama konuşması yaparak, seçimlere az bir süre kaldığını belirterek, “Saadet iktidarı için ev ev, dükkân dükkân dolaşarak çalışıyoruz” dedi. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim