Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim çalışmaları kapsamında, Pazarcık İlçesinde temaslarını sürdürüyor.


 


Pazarcık İlçesi Mahallelerinde Vatandaşlarla bir araya gelen Öztunç Birlik ve beraberlik Mesajları verdi.


Yukarı Pazarcık, Sokumilyanlı, Karaağaç, Şallıuşağı Mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla hasret giderip 1 Kasım’da Cumhuriyet Halk Partisine destek sözü aldı.


Ziyaretlerine ilk olarak Yukarı Pazarcık Mahallesinde esnafları ziyaret ederek başlayan Öztunç, Esnafların yoğun ilgisi ile karşılandı. Öztunç '' Esnafa CHP Sahip çıkacak. Esnafın yüzü CHP iktidarı döneminde gülecek '' dedi.


Mahalle ziyaretlerinde konuşan CHP’li Öztunç Yola ilk çıktığımızda söylemiştik. Gidilmedik köy sıkılmadık el bırakmayacağız diye söylemiştik tüm İlçelerimize gittim. Seçimlere 10 gün kaldı 10 gün sonra Cumhuriyet Halk Partisin İktidar yaparak Kahramanmaraş’tan Türkiye Büyük Millet meclisinde Kahramanmaraş’ı temsil etmek üzere Milletvekilleri çıkaracağız Çünkü, Ben halkıma topluma insanlarımıza güveniyorum bu genç çalışkan kardeşlerini verecekleri kıymetli değerli oyları ile mutlaka meclisi gönderecekler ve Kahramanmaraş’a hizmet yapacağız dedi.


Adalet ve Kalkınma Partili arkadaşlar günlük bir yerlerde açılış yapıyorlar en son   AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın Andırın İlçesinde Açmış olduğu  asma köprünün komik ve komedi olduğunu  ifade ederek Asma köprüyü açıyor zaten devletin görevi bunları yapmak zorunda beton ve kalıcı köprüler yapın. Geçmişteki açtıkları yerleri yeniden açıyorlar, 13 yıldır dönüp dönüp artık Açacak yer bulamadıkları zaman  Gazoz kapakları açacaklar  korkuyorum ki, evlerimize Annelerimize Teyzelerimize bacılarımıza  gidecekler yufkayı birlikte açalım diyecekler bunlar açılış kelimesi duydukları anda koşuyorlar ama yanlış yapıyorlar toplum artık böyle Numaraları yemiyor toplumun açılış numarasına karnı tok İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ben Kahramanmaraş’ta öyle hizmetler yapacağım gerçekten açılışı hak eden hizmetlere açılış yapılacak halkımız açacak dedi. 


 


CHP’li Eski RTÜK üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç son olarak ise Samanyolu Yayın gurubu ile Kanaltürk, Bugün Televizyonların Türksat çıkarılacak olmasına AKP’ye tepki Gösterdi .


Öztunç; ''İleri demokrasi diyenlerin Türkiye’yi ne hal getirdikleri hangi Demokrasiye sürüklediği  ortada bunlar kendilerinden  olmayan kendilerini eleştiren azcık olsa da Muhalefet eden herkese karşılar bunlara bir düşman gibi bakıyorlar bu basına bir sansürdür Dünya artık başka dünyada basına sansür edilmez ama Maalesef AK Parti hükümeti Türkiye’yi eski Yıllara götürmeye devam ediyor AK Parti Hükümeti Türkiye’yi Iraklaştırmaya çalışıyor, Irak ile Türkiye’nin hiçbir farkı yok şuan basın sansür konusunda medya üzerindeki baskılar konusunda bir diktatörlük hevesi aldı başını gidiyor. İnşallah Allah’ın izini ile 1 kasım seçimlerinde sonra bu dönem bitecek 1 kasım seçimlerinde halk vatandaş yurttaş demokrasine sahip çıkacaktır ve AKP Hükümetine gereken dersini verecektir'' dedi.