Ak Parti Genel Merkezi tarafından 29 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen ve dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz kente döndü. 29 Mart yerel seçimlerinde de kazananın Ak Parti olacağını iddia eden Poyraz; “Bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

23 Ocak Cuma günü saat 14.30’da kent girişinde partililer tarafından kurbanlar kesilerek karşılanan Poyraz, binlerce aracın katıldığı konvoyla şehir turu yaptı. Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan Poyraz daha sonra Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun bir katılımın olduğu programda da partililerine hitap etti.

Ak Parti Milletvekilleri Veysi Kaynak ve Fatih Arıkan, partinin duayen ismi eski milletvekili Ali Sezal, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Sarıkaya, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Belediye başkan aday adayları, Fatih Mehmet Erkoç, İsmail Şeref Alkış, Atıf Şirikçi ve Zeynel Abidin Şerefoğlu ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Poyraz, hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Poyraz; şöyle konuştu: "“Değerli kardeşlerim malum olduğunuz üzerine dün sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız ilimiz için tekrardan partimizin adayı olarak şahsımı gösterdiler. Biz kendilerine, Ak Partimizin Genel Merkezdeki Genel Başkan Yardımcılarına, siz parti mensuplarına ve tüm kardeşlerime tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. “Artık bugün dün değil, bugün yeni bir gün” Ak Parti ailesi olarak Kahramanmaraş’ın emanetini 6,5 yıldan bu yana alnımız ak bir şekilde taşıyoruz, bundan sonra da aynı şekilde emanete layık olmak için çalışacağız. Gece gündüz demeden bayrağı en yukarıya taşıyacağız. Bizim işimiz gönül işi. Biz ülkeye sevdalıyız. Halkın derdi bizim derdimiz. Bizler bu emanete layık olmak için çalışacağız.

Sizlerin teveccühüne layık olmak için aday oldum ve yeniden aday gösterildim. Geçmişte bu şehrin güzel insanları için çok hizmet verdik, bundan sonra da vermeye de devam edeceğim. Görev yaptığım süre içerisinde emanetinize ihanet etmedim, delikli kuruşuna helal getirmedim. Parti rozetini çıkartarak, herkese eşit davrandım, kimseyi kırmadım, en ücra semtlere bile hizmeti götürerek, insanları ayırmadım. Bu seçimin ülkemize, partimize ve insanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Sarıkaya ise 29 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’nin oylarını daha da artırarak, Kahramanmaraş’ta yine birinci parti olacağını söyledi. 30 Ocak Cuma günü aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini de partilerine duyuran Sarıkaya; “İl, İlçe ve belde belediye başkan adaylarımızı tanıtacağımız toplantıya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. (www.kanal46.com)

Editör: TE Bilisim