Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kent tarihinde bir ilke imza atarak, şu anda hayatta olan ve bugüne kadar Kahramanmaraş senatörlüğü, milletvekilliği ve belediye başkanlığı görevinde bulunmuş olan Ahmet Uncu, Hacı Ali Özal, Dr. Selahattin Karademir, Ali Sezal, Hanefi Mahçiçek ve Recep Kırış gibi isimleri yemekte bir araya getirerek buluşturacak.

Bu önemli görevlerde bulunmuş isimleri tek tek tespit ederek liste çıkartan Başkan Mustafa Poyraz, bizzat kendisi telefonla arayarak yemek davetini iletiyor. Büyük ihtimalle 11 Haziran Cuma günü Cuma namazından sonra Pınarbaşı Çamlık Mesire alanında gerçekleştirilecek yemeğe katılım ve ilginin olması bekleniyor.

Bu arada Türk siyasetinin önemli isimlerinden ve Şubat ayında geldiği memleketi Kahramanmaraş siyasetinin üzerindeki kendi deyimi ile 'ölü toprağını' kaldırabilmek için açtığı irtibat bürosu ile yeniden siyasete girme sinyalleri veren Ökkeş Şendiller’in 12 Haziran’da Ankara’dan kente geleceği için 11 Haziran'daki yemek davetine katılamayacağı öğrenildi. (www.kanal46.com)
Editör: TE Bilisim