Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın da istediği Govou'nun bonservisinin elinde olması, Sarı-Kırmızılı yöneticilerin iştahını kabartıyor.

Galatasaray'da başkan Adnan Polat başarısızlığın faturasını futbolculara keserken, 'yeniden yapılanma' çalışmasını da 'tam gaz' sürdürüyor. Keita'dan istenilen verimi alamadıklarını düşünen Sarı-Kırmızılıların patronu Rijkaard'ın da onayını alarak Fransa'nın Lyon takımında forma giyen Govou'yu transfer etmek için girişimlere başladı. Lyon'la sözleşmesi biten ve bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki yıldız oyuncu Rijkaard'ın istediği tipte bir oyuncu. 4-3-3 sisteminin sağında oynayan, aynı zamanda oyun kurucu olarak da görev yapabilen Fransız futbolcuyla başkan yardımcısı Haldun Üstünel önümüzdeki günlerde bir araya gelecek.

SİNAN BOLAT İÇİN YARIŞ

Fenerbahçe maçında yediği hatalı golün ardından kaleyi Aykut'a devreden Leo Franco'nun gönderilmesinin ardından Galatasaray yönetimi, kaleci arayışlarına başladı. Gurbetçi Sinan Bolat'ın menejeri Kısmet Eriş ile temasa geçen Sarı-Kırmızılılar, Standart Liege ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Ancak Beşiktaş'ın da peşinde olduğu öğrenilen gurbetçi oyuncunun kulübü henüz net kararını açıklamadı.

KİMDİR

Adı: Sidney Govou
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Fransa
Mevkii: Forvet
Boyu: 1.75 cm
Kilosu: 72 kg
Numara: 14
Oynadığı takımlar:
1999-2010 Lyon 367 maç
Fransa Milli Takımı 37 maç (Mynet)

Editör: TE Bilisim