Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Şerit: "2-0 bizim hak ettiğimiz bir sonuç değildi"


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, 2-0 mağlup oldukları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, "2-0 bizim hak ettiğimiz bir sonuç değildi" dedi.


Şerit, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takım olarak Mersin İdmanyurdu maçına fiziksel ve ruhsal olarak çok iyi hazırlandıklarını belirtti.


Rakiplerinden 3 puan alacakları düşüncesiyle maça başladıklarını ifade eden Şerit, "Maç şartları istediğimiz gibi gelişmiyor. Bu puanı alacak mücadeleyi de ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz. Maçın 90 dakikasında oyuna hakimdik. Rakip takım yakaladıkları fırsatları çok iyi değerlendirdi. Sonuç olarak 2-0 bizim hak ettiğimiz bir sonuç değildi" diye konuştu.


Kahramanmaraşsporlu futbolcu Erhan Kurt ise çok iyi mücadele ettikleri maçta, baştan sona kadar üstün olduklarını ancak sonuca ulaşamadıklarını kaydetti.


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Kutlu: "Sezon başından beri hakem hataları bizi buluyor"


Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu da yaklaşık 30 dakika 10 kişi oynayan, rakibe gol pozisyonu vermeden bir de gol atan oyuncularını kutladığı belirtti.


Sezon başından bu yana takım olarak çok iyi oyun sergilediklerini ifade eden Kutlu, şunları söyledi:


"Oyuncularımız özellikle 10 kişi kaldıklarında çok iyi mücadele ettiler. Deplasmanda son dönemeçte olan Kahramanmaraşspor'u 2-0 net bir skorla yendiklerinden dolayı onları tebrik ediyorum. Ama maçtan daha öne geçen şeyler vardı. Sezon başından beri hakem hataları sürekli bizi buluyor. Verilmeyen bir penaltımız bize çok kolay çıkan sarı ve kırmızı kartlar oldu. Sezonun başından beri verilmeyen çok bariz gollerimiz var."


Mersin İdmanyurdu futbolcusu Mehmet Yıldız da çok zor bir maç oynayacaklarını bildiklerini, 10 kişiyle oynamalarına rağmen rakibe gol pozisyonu vermeyip golü bulduklarını belirtti.


(AA)

Editör: TE Bilisim