Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı Kahramanmaş'ın ilk ve tek bayan futbol takımı Maraşgücüspor Kulübünü ziyaret etti.


İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Kahramanmaraş gençliğine sahip çıkma noktasında çok önemli bir vazifeyi gönüllü olarak ifa eden antrenör ve aynı zamanda kulüp başkanı Mustafa Dağlı'ya teşekkür etti.
Kabakçı, "Kahramanmaraş'ta alt yapıdan Milli Takıma varıncaya kadar emek vererek gençlere yol gösterme ve başarıyı tattırma anlamında gerçekten çok istekli arzulu çalışmaların bir sonucu olarak hem spor lisesi hem beden eğitimi öğretmeni olma noktasında çevrenizi etkileyin. Bir antrenmana en az 1 kişi bağımsız gelme yerine en az 9-10 kişi etkileyerek beraber spora gelin. Maraşgücüspor olarak bu özverili çalışmanızı devam ettirmenizi ve devamında daha ileriye hep birlikte başarılı adımları sürdürmenizi temenni ediyorum. Milli takım daveti alan 2 kızımızı yürekten kutluyorum inşallah Kahramanmaraş'ın adını en iyi şekilde temsil ederler" dedi.
"Niyet Hayır Akibet Hayır" diyerek kulübün iyi niyetin meyvesini gördüğü ifadesinin ardından başkan Dağlı'yı tebrik etti.
Başkan Dağlı da "Kahramanmaraş'ta tesisleşme anlamında gerçekten nerden nereye geldik. Önceleri toprak sahalara reva görülen gençliğe şimdi merkez ilçede 4. sentetik çim saha yapılıyor. Bunlar Sayın Müdürümüz sayesinde oluyor. Bizler eğer böyle sahalar görmeseydik, bayan futbol takımından milli takıma 2 kız veremezdik" dedi.
Başkan ve antrenör Dağlı, kulübe yaptığı ziyaretten dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKÇI'ya teşekkür etti.