Adana'da 7 ay önce kaybolan 48 yaşındaki Kamile Özbek'in ilişki yaşadığı polis memuru 41 yaşındaki Fatih Yurdakonar tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldüğü iddia edildi. Öldürülen kadının cesedi Kahramanmaraş’ta yapılan kazıları sonucunda bulundu.


Kahramanmaraş kent merkezinin kuzeyindeki Ahirdağı’ndaki Karagöl bölgesinin Keklikpınarı mevkiinde yapılan kazılarda bulunan Kamile Özbek'in katil zanlısı olan Fatih Yurdakonar'ın cinayetten önce kadının 50 bin lira parasını ve altınlarını aldığı, evinin tapusu üzerine geçirdiği ve bankadan 26 bin lira para çektirdiği belirlendi.


BUGÜN AKŞAM SAATLERİNDE BULUNDU


Adana'da ilişki yaşadığı polis memuru Fatih Yurdakonar tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldüğü iddia edilen Kamile Özbek'in cesedine uzun arama sonucu ulaşıldı. Cinayet masası dedektifleri ile özel harekat polisleri ve Kahramanmaraş Belediyesi'nden alınan işçilerin ve özel olarak kiralanan arazi araçları ile 2.5 metre kar bulunan kentin kuzeyindeki Ahir Dağı'na gitti. Şüphelilerin gösterdiği yerde yapılan aramada Kamile Özbek'in cesedi bulundu. Özbek'in ceset otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DHA)