Malatya Belediyesinin Başkan Yardımcıları önümüzdeki yerel seçimlerde başkanlık için aday adayı oldu.


Malatya Belediyesi Başkan Yardımcılarından Fatih Güven, Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine, Hasan Atay ise Malatya merkez ilçe Yeşilyurt belediye başkanlığına aday adayı oluyor.
Malatya Vergi Dairesi’nde 15 yıl Vergi Denetim elemanı olarak, 5 yıl Vergi Denetmenler Başkanı olarak görev yapan Mehmet Fatih Güven, Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisansını kentsel sitemler ve ulaştırma alanında yaptıktan sonra Malatya Belediyesi’nde, Mali Hizmetler, Destek Hizmetleri, Makine İkmal, Emlak-istimlak, bilgi işlem, Satın alma, ihale birimi, ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak 4 yıldan beri görev yapıyor.
Malatya Belediyesi’ndeki görevinden istifa ederek Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den aday adayı olacağını açıklayan Mehmet Fatih Güven, “Malatya’da edindiğim tecrübe ve birikimimi doğup büyüdüğüm memleketim Afşin’de hayata geçirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Bu arada, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Hasan Atay, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Yeşilyurt ilçesinden belediye başkanlığı için aday adaylığını 30 Ekim Çarşamba günü saat 14,00’de resmen açıklayacağını bildirdi.(İHA)