Adana'da köpeğe çarpmamak için sulama kanalına uçan otomobilin kırılan camından çıkan sürücü, “Kanala düşünce otomobilin taksiti aklıma geldi” dedi.


Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Bakkal dükkanı işleten Cantay Yılmaz, 1.5 yıl önce 2 yıl vadeyle 15 bin liraya aldığı otomobilinin taksitini ödemek için yola çıktı. Bahçeşehir Mahallesi DSİ'ye ait sulama kanalı boyuna geldiğinde ise önüne köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için ani fren yapan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden Yılmaz'ın otomobili takla atarak kanala uçtu.
Yılmaz, kırılan camdan çıkıp yüzerek canını kurtardı. Çevredeki vatandaşlar da hemen polisi ve ambulansı aradı.
Bu arada, kaza sırasında hava yastığı açıldığı için sadece kolundan yaralanan Yılmaz, ambulansla tedaviyi kabul etmedi.
Yaşadığı anları anlatan Yılmaz, otomobilin taksitini ödemek için gittiği sırada önüne köpek çıktığını belirterek, "Köpeğe çarpmamak için kanala uçtum. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Otomobil takla atıp kanala düşmüş. Ben de kırılan camdan çıkıp yüzerek kurtulmuşum. Görenler öyle anlatıyor. Ben kazadan sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
Kanala düşerken canını düşünmediğini, otomobilin taksitlerinin aklına geldiğini anlatan Yılmaz, "Otomobili 1.5 yıl önce 2 yıl vadeyle 15 bin liraya almıştım. Kanala düşünce otomobilin taksiti aklıma geldi. Daha taksitleri bitmemişti" diye konuştu.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.(İHA)